Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Clement Negruţ: Congresul PMP din martie nu este pentru Băsescu

Secretarul general al PMP, deputatul PMP Alba Clement Negruţ, a declarat astăzi la Alba Iulia că în 21 martie 2015 va avea loc Congresul PMP în care se va alege noua structură de conducere a partidului. Parlamentarul a spus că la congres se va trage linia după două serii de alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale, în care rezultatele partidului nu au fost cele scontate.
La respectivul congres Comitetul Executiv al PMP îţi va depune mandatul, a adăugat Clement Negruţ.
Deputatul PMP a spus că nici într-un caz congresul nu este organizat pentru preşedintele ţării Traian Băsescu, căruia pe 21 decembrie îi expiră mandatul de preşedinte al României şi care încă de la înfiinţarea PMP a spus că la terminarea mandatului se va alătura acestei formaţiuni politice.
„Congresul nu este organizat pentru Traian Băsescu. Acesta nu va veni în partid imediat. Preşedintele va face pasul către PMP când va considera că este timpul, totuşi există varianta ca să se alăture partidului până în martie şi să şi candideze la funcţia de preşedinte” a spus Clement Negruţ.
În opinia lui Clement Negruţ nu este exclus ca Elena Udrea, actualul preşedinte al PMP să facă un pas înapoi şi să nu mai candideze la preşedinţia partidului. „Nu ştiu dacă Elena Udrea va face parte din noua conducere. Vom vedea atunci” a spus Negruţ.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...