Actualitate, Social

Clement Negruţ: Blaga și echipa sa subminează unirea forțelor de dreapta

UntitledÎn ultima vreme, tot mai mulţi lideri mai mari, sau mai mici din PDL, încă  îmbrăcaţi cu hainele minciuni și ale furtului la vot, în cazul alegerilor interne din primăvară, sunt tot mai preocupaţi de Mişcarea Populară. Se poate face, fără a  greşi cu nimic, o asemănare  între  modul în care USL a ajuns la putere în 2012 și modul în care a câştigat Vasile Blaga & company alegerile interne când s-au cocoţat pe funcţii în partid, adică prin minciuna, fals și trădare. La fel ca şi Ponta, Blaga nu mai este un lider credibil.

Ce ştie însă foarte bine să facă domnul Blaga este să atace Partidul Mişcarea Populară și pe liderii săi, ultima dată acest lucru petrecându-se la alegerile  organizate în sectorul 3 din Bucureşti. Aici, Vasile Blaga într-un stil plin de aroganţă și într-un fel miştocăresc specific lui Adrian Năstase, spune ca dreapta n-o va unifica Partidul Mişcarea Populara și nici Eugen Tomac. Totodată domnul Blaga mai întreabă cu aceeași aroganţă: cine este Tomac?

Protestul meu față de acest slab exerciţiu de imagine al liderului PDL, îl fac în calitate de membru în conducerea naţională a Partidului Mişcarea  Populară și vreau să-l concretizez adresând câteva întrebări.

1.  Câte voturi aţi avut domnule Vasile Blaga la alegerile din decembrie 2012 și de pe ce poziţie aţi intrat în Parlament?  Ştiţi câte voturi a avut liderul PMP Eugen Tomac?

2. De ce nu sunteţi atât de virulenţi și de atenţi cu actuala grupare USL, mimând doar că faceţi opoziţie?

3. Aţi folosit un dublu limbaj, asemenea lui Ponta, în interiorul partidului; vă declaraţi susţinători ai măsurilor de austeritate iar în afară aţi preluat mesajul antenelor lui Voiculescu. Nu trebuia oare ca în calitate de secretar general al PDL să fiţi în prima linie de apărare a Guvernului la vremea respectivă?

4. Oare scopul urmărit de domnia voastră nu este acela de a compromite unificarea dreptei, făcând astfel jocul PSD?

Ar mai fi multe de spus dar cred ca nu are nici un rost deoarece aceste aspecte sunt cunoscute de către toţi acei membri oneşti ai PDL, care speră în regăsirea valorilor adevărate de dreapta, care i-au consacrat dar care au fost aruncate la gunoi de actuala echipă de conducere a PDL.

Președinte PMP Alba – Deputat Clement Negruț


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...