Actualitate, Politica, Stirea Zilei

CLEMENT NEGRUŢ: Artizanii fuziunii care a îngropat PDL-ul au fost ei: Mircea şi Teo

Spectacol tragi-comic la Alba Iulia. E adevărat că acum, în perioada sezonului turistic albaiulienii sunt asaltaţi de evenimente organizate gratis (a se citi ,,pe bani de la bugetul local” adică banii contribuabililor) de primărie, însă show-ul cel mai mare a avut loc duminică, la aniversarea ţinută de liberali în cealaltă capitală. După declaraţiile halucinante făcute de Teodor Atanasiu referitor la foştii pedelişti, de care s-a lepădat fără nicio reţinere, acum la Alba Iulia, toată floarea noului PNL petrecea cu mare veselie ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. S-au fotografiat cu zâmbete largi pe feţe, s-au plimbat pe biciclete, s-au îmbrăţişat, şi-au făcut selfie-uri, au mâncat, au petrecut ca şi cum nu ar fi nimic putred la mijloc. Cam acesta e spectacolul marca PNL ,,Batista pe ţambal”, o piesă cu final tragic.

Toatea acestea s-au întamplat într-o manifestare ce mirosea (să-l citez pe Atanasiu) de la o poştă a aranjament politic pentru a-i păcăli pe oameni, PNL-işti ,PD-işti şi în general pe cei care încă nu se dumiresc cum de PNL a înlocuit partenerul PSD cu PDL.

Privind cu mare ,,invidie“ pozele făcute din abundenţă în timpul manifestării, am văzut aceeleaşi fete ale pediştilor trişti, abătuţi, dar ca de fiecare dată pedanţi, aranjaţi, dar sunt sigur că nici acum nu au mulţumit pe deplin simţurile olfactive ale PNL. Mulţi dintre ei se gândeau probabil că versul ,,Noi murim spre a renaţşte” din imnul PD, nu mai poate fi adevărat.

Punctul culminant al zilei a fost atins de afirmaţiile domnului Mircea Hava, care, la ceas de profundă sinceritate a făcut o mărturisire care probabil era menită să smulgă din partea publicului câteva suspine, dacă nu şi o lacrimă. Artizanii fuziunii care a îngropat PDL-ul au fost ei: Mircea şi Teo! Incredibil! şi eu care credeam că Blaga a fost groparul şef al partidului ridicat de Traian Băsescu.
Acum ce să zică marele liberal Mircea Hava, că doar dacă şeful lui nu este, trebuie să facă cineva pe şeful şi la asta se pricepe foarte bine .

Cred că brătienii şi toţi ceilalţi care au dat naştere PNL-ului (acela vechi, care avea principii şi valori) se răsucesc în mormânt acum, nu mai stiu nici ei daca sunt de stânga ,sunt de dreapta sau sunt regalişti. Dar asta nu prea contează şi cred că nu a contat niciodată pentru noul PNL, important este ca sloganul,,Prin noi înşine” să dea cu plus şi dacă stau bine cu mirosul totul este în regulă.

Clement Negruţ,Preşedinte PMP Alba,
deputat Clement Negruţ

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...