Actualitate, Educatie, Politica

CLEMENT NEGRUŢ: Activitatea lui Dorin Sandea la ISJ, mult zgomot pentru nimic

Deputatul PMP Alba, Clement Negruţ a vorbit astăzi despre concursul care va avea loc pentru conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba unde în cursă s-au înscris trei candidaţi, profesoarele Marcela Dărămuş, Elena Ignat şi Camelia Dumitrean.
Parlamentarul a comentat şi activitatea inspectorului şcolar general, Dorin Sandea(susţinut de PSD) pe care a rezumat-o scurt: „mult zgomot pentru nimic”.

„În ce priveşte concursul pentru postul de inspector şcolar general în primul rând vă spun că omul de casă al PSD Dorin Sandea şi-a făcut datoria şi probabil cei de la PSD Alba îi vor mulţumi. Eu cred că nu avem de ce să-i mulţumim. Vă aduc aminte doar de situaţia creată la Grădiniţa 12 din Alba Iulia. Pe scurt aş cataloga activitatea dânsului la ISJ Alba: mult zgomot pentru nimic.
Am, văzut şi candidaturile pentru acest post. Nu e surprinzătoare nici una. PNL aruncă doi candidaţi, pe Elena Ignat şi Camelia Dumitrean ca să arate că lucrurile merg bine la PNL, că e democraţie. În mod cert una se va retrage şi i se va promite funcţia de inspector general adjunct. Din sursele pe care le am PNL e sigur că un reprezentant de al său va ocupa această funcţie” a declarat Clement Negruţ.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...