Actualitate, Social

Clarfon a lansat Campania Socială de Conștientizare a Importanței Auzului

În perioada 1 – 31 mai, Clarfon lansează Campania Socială de Conștientizare a Importanței Auzului, marcând astfel A 16-a Ediție a Conferinței Internaționale a Persoanelor cu Deficiențe Totale de Auz și Văz.
În luna mai vă așteptăm în cabinetul Clarfon pentru EVALUAREA GRATUITĂ A AUZULUI!
Pierderea auzului este o afecțiune de integrare socială cu impact major: nu putem comunica cu familia și prietenii, nu mai înțelegem conversațiile telefonice, nu auzim televizorul, muzica, sunetele naturii.
Hipoacuzia (pierderea de auz) este cea mai frecventă deficiență senzorială, care afectează mai mult de 500 de milioane de oameni. O persoană cu hipoacuzie își pierde capacitatea de a distinge sunetele vorbirii și poate avea o putere redusă de comunicare, acestea ducând în final la dezavantaje economice și educaționale sau chiar la izolare socială.
Statisticisticile estimează că în anul 2015 numărul persoanelor hipoacuzice va crește la 700 milioane. Dintre aceștia, aproximativ 90 milioane vor fi europeni. În România peste 2 milioane de persoane au o problemă de auz.
Până la 50% dintre persoanele cu deficiențe auditive au vârsta sub 65 de ani, mulţi dintre ei fiind copii sau tineri.
3 bebeluși din 1.000 se nasc cu probleme permanente de auz.
Prin CAMPANIA SOCIALĂ DE CONȘTIENTIZARE A IMPORTANȚEI AUZULUI, Clarfon se alătură asociațiilor internaționale care luptă pentru prevenirea și recuperarea surdității.
În cabinetele Clarfon Alba Iulia veți beneficia de evaluarea gratuită a auzului și determinarea naturii pierderii de auz. Specialiștii Clarfon vă vor prezenta soluții la problemele dumneavoastră de auz în funcție de necesități și stil de viață.

Adresă: Strada Tulnicului, Nr 24, Parter – în incinta Centrului Medical Chirurgical
Telefon: 0258/819994
Mobil: 0730110097
Program de Luni până Vineri, orele 09.00-16.30

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...