Actualitate, Educatie, Locale, Stiri

Clădirile Școlii Gimnaziale nr 3 din Cugir și localul nou al Școlii „Ioan Mihu” din Vinerea, modernizate cu fonduri nerambursabile

Primăria Cugir se pregăteăte să semneze un nou contract de finanțare cu bani europeni, în valoare de aproximativ 15.400.000 lei. Este vorba de proiectul „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructura educațională pentru învățământul general obligatoriu la Școala Gimnazială nr. 3 Cugir”, care a trecut astăzi cu brio peste a doua etapă de evaluare tehnică și financiară. Urmează ca până la finalul anului să fie semnat contractul de finanțare, proiectul devenind a treispezecea investiție a administrației cugirene aflată in derulare cu fonduri nerambursabile de la U.E. și din bugetul statului.

Investiția vizează reabilitarea, modernizarea și echiparea celor trei corpuri de clădire ale Școlii Gimnaziale nr. 3, două situate în Cugir pe strada Aleea Constructorului nr. 1, si str. Doinei nr. 3, iar unul în Vinerea, pe str. Merilor nr. 4 (localul nou al Scolii Gimnaziale „Ioan Mihu”). Aceste imobile vor beneficia de lucrări de reabilitare termică a anvelopantei, reconformare structurală a șarpantei, modernizare a instalațiilor utilitare, a finisajelor și tâmplăriilor interioare și exterioare. Totodată, cele trei cladiri vor fi echipate cu instalații necesare pentru securitatea la incendiu, cu mobilier necesar unei bune desfășurări a activității de invățământ și vor fi accesibilizate pentru utilizatori cu handicap locomotor.

PRIMAR, BIROU RELATII PUBLICE, REGISTRATURA, IT

ING.ADRIAN TEBAN OVIDIU CIUCUR

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 iunie 2020

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...