Anunturi Publice

CJSU Alba: Comunele Pianu și Șona în scenariul ROȘU, comuna Almașu Mare în scenariul GALBEN!

albaalba

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, convocat în ședință extraordinară în data de 30.03.2021 a hotărât că la nivelul comunelor Pianu și Șona, unde rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–CoV-2 este mai mare de 4 şi mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori, începând cu data de 31.03.2021, ora 0000, pentru o perioadă de 14 zile să fie pus în aplicare scenariul ROȘU.

CJSU Alba a mai decis că la nivelul comunei Almașu Mare unde rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 este între 1,5 și 3/1.000 de locuitori, începând cu data de 31.03.2021, ora 0000, pentru o perioadă de 14 zile, să fie pus în aplicare scenariul GALBEN.

CJSU Alba anunță cetățenii din comunele menționate mai sus că pentru deplasarea la centrele de vaccinare sau cabinete medicale, motivul menționat pe declarația pe proprie răspundere va fi „deplasarea pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată şi nici realizată de la distanţă, precum şi pentru achiziţionarea de medicamente”.

The post CJSU Alba: Comunele Pianu și Șona în scenariul ROȘU, comuna Almașu Mare în scenariul GALBEN! appeared first on albapesurse.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, convocat în ședință extraordinară în data de 30.03.2021 a hotărât că la nivelul comunelor Pianu…
The post CJSU Alba: Comunele Pianu și Șona în scenariul ROȘU, comuna Almașu Mare în scenariul GALBEN! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...