Anunturi Publice

CJSU Alba: Comuna Pianu intră în scenariul ROȘU, iar comunele Berghin și Sâncel intră scenariul GALBEN!

albaalba

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, convocat în ședință extraordinară în data de 24.03.2021 a decis că la nivelul comunei Pianu unde rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–CoV-2 este de peste 3/1.000 de locuitori, începând cu data de 25.03.2021, ora 0000, se instituie măsurile specifice din scenariul ROȘU pentru diminuarea impactului riscului.

De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a hotărât că la nivelul comunelor Berghin și Sâncel, unde rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 este între 1,5 și 3/1.000 de locuitori, începând cu data de 25.03.2021, ora 0000, se instituie măsurile specifice din scenariul GALBEN pentru diminuarea impactului riscului.

Măsurile stabilite se aplică pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia, sau în funcție de modificările intervenite la nivelul unităților administrativ–teritoriale în ceea ce privește rata de incidență.

The post CJSU Alba: Comuna Pianu intră în scenariul ROȘU, iar comunele Berghin și Sâncel intră scenariul GALBEN! appeared first on albapesurse.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, convocat în ședință extraordinară în data de 24.03.2021 a decis că la nivelul comunei Pianu…
The post CJSU Alba: Comuna Pianu intră în scenariul ROȘU, iar comunele Berghin și Sâncel intră scenariul GALBEN! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...