Locale, Stiri, Stiri Aiud

Ciumbrud – Bărbat prins după ce a furat alimente magazia de alimente a așezământului social din localitate

La data de 8 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au identificat pe un bărbat de 38 de ani, din Ciumbrud, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt de alimente, reclamat poliției în dimineața zilei de 4 mai 2020, de către reprezentanții unui așezământ social din localitatea Sâncrai.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în noaptea de 02/03 mai, ar fi pătruns, prin efracție, în magazia de alimente a așezământului social și ar fi sustras produse alimentare (carne, cartofi, fasole, brânză), în valoare de 1.067 lei, pe care, ulterior, le-ar fi depozitat într-un imobil nelocuit din Ciumbrud.

În aceeași noapte, bărbatul ar fi încercat să pătrundă într-un alt imobil din Sâncrai, pentru a sustrage bunuri, însă a renunțat la rezoluția infracțională întrucât a observat camerele de supraveghere video amplasate pe imobil.

Prejudiciul a fost recuperat, iar față de bărbat cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 mai 2020

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...