Actualitate

Ciobani cercetaţi pentru distrugere. Au lăsat un foc nesupravegheat şi au produs pagube de 2.500 lei

focÎn data de 06.05.2014, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Zlatna au reuşit să-i identifice pe doi ciobani care se pare că au provocat un incendiu ce a distrus o construcţie în valoare de 2.500 de lei.

Astfel, în după amiaza zilei de 06.05.2014, Poliţia Orașului Zlatna a fost sesizată de  către un cetăţean din Feneş cu privire la faptul că, în noaptea de 03/04.05.2014, i-a ars o colibă ce o avea amplasată în locul numit „Feneşasa – sub Piatră”. Prejudiciul a fost estimat de reclamant la valoarea de 2.500 lei.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţile de cercetare stabilind că incendiul a fost provocat de P.I.G., de 33 de ani din comuna Meteş şi B.V., de 46 de ani, din comuna Rădeşti, doi ciobani care în seara zilei de 3 mai s-au aflat în zonă, cu o turmă de oi şi care au făcut un foc, lângă colibă, pe care l-au lăsat nesupravegheat.

În urma incendiului, construcţia, realizată în cea mai mare parte din lemn, a fost distrusă în totalitate.

Faţă de cei doi ciobani, cercetările sunt continuate de Poliţia Oraşului Zlatna, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253, alin. 4 din Codul Penal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...