Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Cinci percheziții ale IPJ Alba la domiciliile unor suspecți de contrabandă cu țigări (foto)

La data de 8 august 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, de cei ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj și de cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au efectuat 5 percheziții, în municipiul Blaj și în comuna Jidvei, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă. 

Din cercetări a rezultat că, în perioada mai – august 2019, 4 persoane (doi bărbați și două femei), cu vârste cuprinse între 46 și 50 de ani, ar fi comercializat, pe raza municipiului Blaj și a comunelor limitrofe acestuia, țigări de contrabandă. 

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 9.580 de țigarete provenite din contrabandă și care ar fi urmat să fie vândute. 

De asemenea, la locuința unei femei de 46 de ani, din Jidvei, polițiștii au găsit 141 de cartușe de arme, deținute în mod ilegal. 

Atât țigările de contrabandă cât și muniția au fost confiscate, iar față de femeia de 46 de ani, din Jidvei a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 august să fie prezentată în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. 


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 august 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...