Actualitate, Stiri

Chiriaşi cu năbădăi. Jandarmii au intervenit pentru a aplana un scandal izbucnit cu proprietarul

Un scandal izbucnit între chiriaşii şi proprietarul unui apartament dintr-un bloc situat pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia a necesitat intervenţia de urgenţă a jandarmilor. Doi bărbaţi şi o femeie, toţi aflaţi în avansată stare de ebrietate, au fost sancţionaţi contravenţional.

De mai mult timp, doamna Ligia Z. ( 56 de ani ) locuieşte cu chirie în apartamentul domnului Adrian M. ( 51 de ani ). Alături de femeie, în acelaşi apartament se mai află un chiriaş, Liviu P. ( 46 de ani ), bărbat cu care, se pare, aceasta se ceartă periodic. Exasperată de persistenţa acestei stări conflictuale, după ce şi-a făcut curaj cu câteva pahare de băutură, marţi, 27 mai a.c., i-a solicitat proprietarului să-l evacueze pe colegul de chirie. Demersul a avut ca urmare izbucnirea unui scandal, iniţial între chiriaşă şi proprietar, căruia, ulterior, i s-a alăturat şi Liviu P.

La ora 17.00, chemaţi de vecini, jandarmii au intervenit, i-au potolit şi i-au sancţionat contravenţional: Ligia Z. şi Adrian M cu câte o amendă în valoare de 300 de lei, iar Liviu P. cu amendă în valoare de 200 de lei. În plus, pentru că femeia se afla în avansată stare de ebrietate şi resimţea efectele negative ale alcoolului consumat, a fost solicitat un echipaj medical, care, după ce a consultat-o, a condus-o la spital, unde a rămas internată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...