Actualitate, Social, Stiri

Charity Ball la Alba Iulia

Vara aduce în cadrul clubului LEO Fortress Alba Iulia dorința de a ajuta și tocmai de aceea, tinerii leuți muncesc și sunt devotați organizării și găzdurii primului lor bal de caritate „Charity Ball”, o acțiune dedicată exclusiv micuțului Murariu Gabriel care este în căutarea unei șanse la o viață normală.

Vineri, 5 iunie, începând cu ora 18:00 în sala de evenimente Ballroom, din incinta Alba Mall, va avea loc acțiunea întreprinsă de clubul non-guvernamental LEO Fortress Alba Iulia, al cărui scop este de a-l sprjini pe Gabriel și de a strânge fondurile necesare pentru achiziționarea unui nou aparat auditiv în valoare de 9000€, de care tânărul suflet are nevoia pentru a-și putea continua copilăria și viața într-o manieră normală. Biletul de intrare, în valoare de 100 de lei, va fi cheia care vă va deschide porțile către un tărâm al magiei, acompaniată de muzică și dans, toate acestea având scopul de a vă binedispune, dar și de a promova tinerele talente, întregul eveniment fiind prezentat de către Andreea Bogdan împreună cu Lungu Daniel. Eleganța sălii de evenimente Ballroom va fi gazda unui spectacol plin de suprize și emoție, astfel încat participanții la Charity Ball nu vor uita scopul evenimentului care i-a reunit. Printre artiștii care vă vor oferi clipe de neuitat în cadrul balului, se enumeră Baba Rares Magic, Antinia Simion și Ionuț Ionescu împreună cu trupa de dans, seara încheindu-se cu o licitație care va include diferite obiecte, atât ornamentale cât și vestimentare.
Charity Ball este un proiect finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin Programul YouthBank.

Puteți să ajungeţi în posesia unei invitații contactându-ne la numerele de telefon: 0727113069 – Dumitru Denisa; 0749889481 – Rusu Daria, iar daca doriți să-l ajutați pe Murariu Gabriel, dar nu reușiți să ajungeți la evenimentul nostru, puteți dona pentru cazul lui în contul în lei nr. RO39 BTRL RONC RT00 U000 0903 deschis la Banca Transilvania sucursala Alba Iulia pe Fundația Comunitară Alba, fiind un cont special pus de fundație la dispoziția LEO Fortress Alba Iulia pentru proiectele umanitare ale acestei organizații.

Putem face ca visul acestui mic erou să devină realitate cu ajutorul dumneavoastră, deoarece împreună am mai împlinit vise și acum este momentul să demonstrăm că se poate din nou!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...