Actualitate, Pamflet, Stiri

CFR se pune pe „treabă”. Se intenţionează organizarea unei licitaţii la nivel naţional pentru vidanjarea fosei septice de la Vinţu de Jos

cfrMare problemă mare: CFR vrea să organizeze licitaţie la nivel naţional pentru rezolvarea problemei vidanjării unei fose din Districtul Vinţu de Jos, judeţul Alba. Asta pentru că momentan, cei 20 de angajaţi trebuie să îşi facă nevoile fiziologice pe unde apucă: pe câmp, sau pe linia 1. Anunţul a fost făcut în urma şedinţei Comitetului de Securitate şi Sănătate în Muncă susţinută la Sucursala Regionala CF Brașov.

Acum, fie vorba între noi, ori e mare, ori e mică, „treaba” se cere a fi rezolvată, iar pentru asta este nevoie ca Căile Ferate Române (cacofonia a fost intenţionată) să se implice total în găsirea unei firme care să se ocupe de vidanjarea fosei septice. Nu de alta, dar trenurile care trec pe linia 1 ar putea fi cu „noroc”, iar călătorii din respectivele trenuri ar lua cu asalt agenţiile Loto. Mai ales că reportul la 6 din 49 este de 5 milioane de lei.

Problema vidanjării unei fose la Districtul SCB Vințu de Jos: Din păcate nu a fost găsită o soluție de moment, pentru că CNCF CFR SA solicită ca achiziția acestui serviciu să se efectueze prin licitație, pentru întreaga companie. Până atunci, dacă nu se va găsi o soluție, probabil personalul de serviciu va fi nevoit să își facă nevoile în linia 1. Lucrăm și sperăm la găsirea unei soluții rapide și eficiente”, se arată la ultimul punct al comunicatului emise de sindicalişti.

Surse din cadrul feroviarilor, citate de jurnaliştii de la stiridesibiu.ro, spun că cei 20 de angajaţi, care lucrează în ture permanente la Vinţu de Jos, nu mai pot folosi fosa septică pentru că nu este racordată la un sistem de canalizare. S-a cerut rezovarea problemei cu o vidajă pentru că, de mai multă vreme, anjagaţii CFR sunt nevoiţi să meargă pe câmp pentru satisfacerea nevoilor fiziologice. Se pare ca decizia organizării unei licitaţii la nivelul CNCF CFR SA pentru servicii de vidanjare a avut la bază realizarea de economii.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...