Politica

Cetățean de onoare post mortem pentru fostul primar din Meteș! Proiectul de hotărâre aparține unui consilier local PSD

Actualul consilier local al PSD din Meteș și viitorul candidat de primar al PSD conform informațiilor din media locală, Traian Ursaleș a făcut deja demersurile pentru ca fostul primar Dan Opruța (PNL) să primească titlul de cetățean de onoare al comunei.

“Am depus, astăzi, în calitate de consilier local, un proiect de hotărâre pentru acordarea titlului de cetățean de onoare post-mortem al comunei Meteș pentru domnul Dan Cosmin Opruța. Am făcut aceste demersuri încredințat de faptul că Dan a contribuit, în calitate de primar, la dezvoltarea comunității noastre.

Pandemia de COVID-19 ne-a afectat pe toți, în mod direct sau indirect, din punct de vedere social, economic sau sanitar, însă unora le-a cauzat răni imense, imposibil de cicatrizat.

Nedreptatea vieții a făcut ca Dan Opruța să plece mult prea repede dintre noi. A rămas, în schimb, același virus perfid, care trebuie să ne facă mai buni, mai empatici și în fața căruia putem răzbi, prin unitate și acționând cu prudență.

Dumnezeu să îl odihnească!”, a declarat Ursaleș.

Din câte se pare, Traian Ursaleș ar fi candidatul PSD la funcția de primar al comunei Meteș. Acesta a trecut prin mai multe partide până acum: PD-L, PNL și PMP

The post Cetățean de onoare post mortem pentru fostul primar din Meteș! Proiectul de hotărâre aparține unui consilier local PSD appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...