Diverse

Certificatele SSL de la Mxhost, siguranta si incredere pentru clientii tai

Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le ia un webmaster in momentul in care isi propulseaza o afacere in mediul online este cea cu privire la securitatea pe care o are un client atunci cand achizitioneaza un serviciu sau un bun prin intermediul site-ului. Desi de-a lungul timpului internetul a fost mereu privit cu mult scepticism in ceea ce priveste securitatea datelor, in ultimii ani insa, comertul online pare sa se dezvolte intr-un ritm destul de alert. Una dintre cele mai eficiente metode de protectie a datelor unui client la ora actuala sunt cerificatele SSL pe care le putem achizitiona de la https://www.mxhost.ro/certificate-ssl .

Cu toate ca certificatele se utilizeaza de cativa ani in comertul online, foarte putini webmasteri inteleg pe deplin importanta si impactul pe care un astfel de certificat il poate avea asupra unui site web. Un certificat SSL este o modalitate excelenta de a creste increderea clientului in magazinul nostru. Cu toate ca aceste certificate sunt deosebit de importante pentru protectia schimburilor de date, ele sunt relevante numai in situatia in care site-ul cu pricina vine un anumit bun sau serviciu sau prin intermediul caruia se realizeaza schimburi de date.

Ce avantaje avem cu un certificat SSL ?

Unul dintre cele mai notabile avantaje pe care ni le aduce un certificat SSL este dat de faptul ca acestea sunt elementul care ii garanteaza unui potential client faptul ca pagina pe care se afla este cea autentica. De-a lungul timpului au existat nuemrosi hoti de date care prin intermediul unor site-uri clona au reusit sa sustraga date importante ale unor clienti. Utilizarea unui certificat SSL insa ii ofera clientului siguranta ca site-ul cu pricina este cel autentic prin prezenta unui lacatel de culoare verde sau aurie care adesea se regaseste in dreptul adresei web.

Certificatele SSL au rolul de a cripta in mod eficient toate schimburile de informatii care se realizeaza intre un client si respectiv un server. In acest fel, se creeaza un canal de comunicatie unic la care nu mai poate avea acces nimeni in afara de serverul menit sa le decripteze. In plus, certificatele SSL pot simultan sa protejeze si mesajele e-mail avand in vedere ca e-mailul reprezinta probabil una dintre componentele cele mai expuse la furturile de date.

MXHOST este o companie care ofera atat servicii de web hosting, precum si certificate SSL la cele mai avantajoase preturi de piata.

S.C. Net Design S.R.L. – Mxhost

0363401310

comercial@mxhost.ro

https://ro-ro.facebook.com/MxHost

 

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 aprilie 2016

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...