Actualitate, Stiri

Cerşetoria este în floare pe Bulevardul Transilvaniei. Poliţiştii au dat o nouă serie de amenzi

Odată cu deschiderea teraselor sezoniere, Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia s-a transformat în „raiul” cerşetorilor. La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii din Alba Iulia au continuat acţiunea de combatere a cerşetoriei pe raza municipiului şi au împărţit amenzi celor care apelau prin diferite tertipuri la mila cetăţenilor.

Astfel, vineri, 23 mai, a.c., au identifica-o pe Z.S.B., de 25 de ani, din Teiuş, în timp ce apela la mila cetăţenilor pe B-dul Transilvaniei, folosindu-se de prezenţa fiului să, în vârstă de doi ani.

Faţă de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „folosirea unui minor în scop de cerşetorie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215, al. 1 din Codul Penal.

În aceeaşi zi şi tot pe B-dul Transilvaniei, a fost depistat G.D., de 22 de ani, din comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, în timp ce îl determina pe fratele său, o persoană cu dezabilități fizice, aflat într-un cărucior cu rotile, să apeleze la mila cetăţenilor.

Faţă de G.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „exploatarea cerşetoriei”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 214 alin. 1 din Codul Penal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...