Actualitate, Stiri

Cercetat penal pentru că şi-a însuşit un telefon mobil găsit într-un local din Aiud

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Aiud, îl cercetează penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de însușirea bunului găsit, pe C.I.A., un tânăr de 21 de ani, din municipiul Sebeş.

În fapt, în dimineaţa zilei de 02 iunie 2014, Poliţia Municipiului Aiud, a fost sesizată de către un tânăr de 19 ani, din comuna Rimetea, cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24.05.2014, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, i-a dispărut un telefon mobil, în valoare de 3.640 lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Operațiuni Speciale Alba şi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, a fost identificată persoana despre care există suspiciunea că a găsit telefonul mobil al tânărului, bun pe care şi l-a însușit fără drept.

Este vorba de C.I.A., de 21 de ani, din Sebeş, pe numele căruia a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 243 din Codul Penal şi de la care a fost recuperat telefonul mobil, acesta fiind restituit păgubitului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...