SEBES ALBA
Actualitate, Stirea Zilei

Cercetat penal după ce a bătut un minor

Un bărbat din Sântimbru riscă să fie cercetat penal după ce a bătut un minor care, la rândul rău, se pare că îi ameninţase fiul. Incidentul s-a petrecut în apropierea autogării din municipiul reşedinţă de judeţ şi a fost aplanat de un echipaj de jandarmerie.

Alertat printr-un apel la 112, luni, 16 noiembrie, la ora 14.12, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă în autogara din Alba Iulia deoarece un minor reclama faptul că ar fi fost bătut de două persoane. Extrem de agitat şi tulburat, reclamantul le-a relatat jandarmilor că, în timp ce aştepta autobuzul care urma să-l conducă la domiciliu, a fost lovit cu pumnii şi picioarele de doi bărbaţi. Mai mult, din relatările băiatului, care prezenta urme de lovituri la nivelul feţei şi avea dificultăţi în a-şi mişca piciorul stâng, a reieşit faptul că unul dintre agresori ar fi tatăl unui coleg de şcoală al acestuia.

Presupusul agresor, indicat de victimă, a fost căutat de jandarmi şi în scurt timp a fost identificat. Este vorba de un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în localitatea Sântimbru, jud. Alba, care şi-a recunoscut fapta şi a motivat-o prin aceea că a vrut să-i aplice o corecţie minorului deoarece acesta i-ar fi ameninţat în repetate rânduri fiul, tot minor, cu acte de violenţă.

Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

Distribuie Acum

18 noiembrie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice