Educatie, Locale, Social, Stiri, Stiri teius

Centrul Multifuncțional PROROMANES din Teiuș a fost redeschis

La nivelul anului 2017, Administrația locală din Teiuș realiza un obiectiv frumos în valoare de peste 848 mii lei, aplicând pe fonduri norvegiene. În scurt timp, a devenit operațional, Centrul Multifuncțional PROROMANES, destinat copiilor cu o situație materială mai specială, centru a cărui activitate a început să dea roade.

O clădire cocheta și îngrijită, cu personal calificat, asigurat în parteneriat cu Asociația Caritas Mitropolitan Greco – Catolic Blaj asigură derularea unor activități de tip after scholl, inclusiv o masă caldă pentru copiii care se încadrează în condițiile proiectului.

Închis o perioada datorită pandemiei, centrul a fost redeschis cu respectarea măsurilor specifice impuse. Din dorința de a asigura o comunicare corespunzătoare, Primăria Teiuș asigură un suport logistic reprezentat de achiziția a 25 de tablete, necesare învățământului de tip “ on line”.

”Suntem convinși ca activitățile, chiar cu restricții se vor derula in cele mai bune condiții, asigurând copiilor accesul la informațiile necesare unei pregătiri normale, în folosul lor .” au precizat reprezentanții primăriei Teiuș.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...