Actualitate, Pamflet

Cei trei castori care au fondat USD Alba

02.Cei trei lideriDacă USL-ului i-au trebuit 3 ani până a reuşit să divorţeze, PSD-ului i-a trebuit 3 ore ca să-şi găsească alţi parteneri de guvernare, de cea mai mare încredere: în primul rând este vorba de UNPR-ul generalului Gabi Oprea (un partid profesionist de trădători) şi PC (un partid de securişti profesionişti). Chiar dacă nu mai poate fi refăcut Patrulaterul Roşu, din urmă cu mulţi ani, există acum măcar un Triunghi Roşu.

În sprijinul PSD-ului a venit un fost premier liberal: ajuns la al cincilea mariaj în viaţa personală, Călin Popescu Tăriceanu pare să-şi trăiască acum menopauza politică. Nu e de râs. Omul ăsta are o mare problemă psiho-politică şi puţinii săi fani îl urmează disciplinaţi.

La Alba Iulia sunt anumiţi pseudo-cvasi-liberali care probabil îl vor urma pe Tăriceanu. Un mare om de afaceri al PNL Alba (care se regăseşte în memoriul comisarului Traian Berbeceanu) îl va urma pe Tăriceanu, fiind omul său în judeţul Alba. Tabăra Tăriceanu din PNL a fost destul de puternică la un moment dat, însă acum mai sunt doar doi-trei frustraţi care vor să rămână la caşcaval alături de PSD.

Vorbind de PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu şi-a înghiţit vorbele şi nu mai prea vrea să-l dea în judecată pe senatorul liberal Teodor Atanasiu… deşi Atanasiu descrisese pe larg marile afaceri cu naşi, fini, cumnaţi, şogori de la DSVSA şi DSV Alba.

Îi salutăm pe cei de la Uniunea Social Democrată, o formaţiune care îşi propune să câştige alegerile europarlamentare din luna mai 2014. Ca să îl cităm pe senatorul Pereş, USD Alba este condus de cei trei castori… care ronţăie mult la marele os al Puterii.

În acelaşi timp PDL Alba are parte de prima plecare (dezertare) spre PMP Alba. Primarul din comuna Meteş (pe numele său Traian Nicolae ursaleş) a decis să părăsească vasul avariat al PDL-ului trecând în partidul oficial al lui Traian Băsescu, gestionat temporar de madam Udrea.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 martie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...