Actualitate, Stiri

Cei trei bărbaţi cercetaţi în dosarul maşinilor de lux furate, reţinuţi de poliţişti

Cele trei persoane cercetate în dosarul maşinilor de lux, furate din Italia, conduse, ieri 14.07.2014, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.  Astăzi aceştia urmează să fie prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim faptul că luni, 14 iulie a.c., poliţiştii au identificat şi indisponibilizat 4 autoturisme de lux şi suma de 18.100 euro.

Dosarul se află în instrumentare la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în care, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: tăinuire, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, înşelăciune, complicitate la înşelăciune, instigare la uz de fals şi participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că în perioada 2013 şi până în prezent, grupul infracţional cercetat, cu complicitatea mai multor cetăţeni italieni, care introduc autoturismele furate din Italia pe teritoriul României, a indigenizat 5 autoturisme de lux (an fabricaţie 2012, 2013), din gama mărcilor BMW, MERCEDES şi AUDI, cauzând prin aceste fapte un prejudiciu estimat la 520.000 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...