Actualitate

Cei doi tineri din Baia de Arieş, care l-au tâlhărit pe un concetățean, au fost arestaţi preventiv

La data de 4 iunie G.N.C., de 22 de ani şi P.I.I., de 25 de ani, ambii din Baia de Arieş au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni.

Unitatea de parchet a dispus faţă de ei, punerea în mişcare a acţiunii penale şi i-a prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei doi arestaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Informaţii de backround:

În după amiaza zilei de 3 iunie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din Baia de Arieş au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.N.C., de 22 de ani şi P.I.I., de 25 de ani, ambii din Baia de Arieş.
În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în seara zilei de 01.06.2015, în jurul orelor 0.30, l-au urmărit pe un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce se întorcea la domiciliu după ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar din oraş, iar pe un teren viran din apropierea străzii Minelor, G.N.C. l-a agresat şi i-au sustras suma de 600 de lei. Ulterior, cei doi au împărţit suma de bani.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 iunie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...