Actualitate, Cultura, Stiri

Caricaturistul Eduard Mattes îşi va expune lucrările la Festivalul Internaţional de Film Etnografic (FIFE) Zlatna

Edi MattesCunoscutul caricaturist israelian de origine română Eduard Mattes va avea o expoziţie personală în cadrul celei de-a doua ediţii a Festivalului Internaţional de Film Etnografic (FIFE) Zlatna. Mulţi dintre actorii scenei române vor avea o surpriză plăcută când îşi vor vedea la Zlatna portretele realizate în stilul unic al caricaturistului Mattes.

Născut la Iaşi, în 1956, Edi Mattes este absolvent al Institutului de Arhitectură „Ion Mincu” din Bucureşti, dar şi al Şcolii Populare de Artă din Iaşi. Împreună cu familia, Eduard Mattes a emigrat în Israel în 1985, iar acum locuieşte în Haifa, Israel. În prezent, el este membru al mai multor asociaţii de caricaturişti atât din România, cât şi din Israel, având lucrări expuse în mai multe ţări.

Până acum s-au înscris în competiţia FIFE Zlatna, ediţia a II a, peste 50 de filme, atât din România, cât şi din ţări precum Japonia, Croaţia, Irlanda, Bulgaria sau Africa de Sud. Cu această ocazie, vă reamintim că FIFE Zlatna se va desfăşura în perioada 6-8 iunie 2014, iar sesiunea de înscriere este deschisă tuturor cineaştilor independenţi sau profesionişti, până pe data de 15 mai 2014. Regulamentul festivalului este disponibil pe site-ul FIFE Zlatna: www.etnofilmzlatna.ro.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...