Cultura, Educatie, Stiri

Caravana literară a scriitorilor în școală ajunge la Colegiul Economic ,,Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

Luni, 15 octombrie, începând cu ora 11, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba poposește pentru prima dată cu „Caravana literară a scriitorilor în școală” la Colegiul Economic ,,Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia. Cu această ocazie sunt invitați să-și prezinte cărțile în fața elevilor atât autori de proză și poezie cum ar fi Marcel Vișa, Daniela Floroian și Silvan Stâncel cât și chef Cosmin Toma care de-a lungul timpului a tipărit și lansat public mai multe cărți de bucate ,,asezonate” cu pagini de lectură privind gastronomia tradițională sau modernă, povești pe marginea rețetelor descrise în carte sau mesaje din partea unor personalități culturale. Evenimentul se va încheia cu un recital de poezie susținut de poetul Marcel Vișa urmat de un dialog între elevii colegiului și invitați.

Cu prilejul derulării Caravanei literare scriitori în școală va fi semnat și un parteneriat de colaborare pe termen lung între Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și Colegiul Economic ,,Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, primul pas în colaborare fiind o donație de carte făcută între cele două instituții.

Organizatorii acestui eveniment sunt Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și Colegiul Economic ,,Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 octombrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...