Evenimente

Capacitatea de vaccinare în Alba Iulia va crește la 360 de persoane pe zi

De luni 15 februarie va începe activitatea în cel de-al doilea centru de vaccinare din Alba Iulia, la sala de sport a Liceului Tehnologic Alexandru Domșa.

”În ultimele zile am făcut tot posibilul să punem la punct toate detalii și să ne asigurăm că în momentul deschiderii centrului de vaccinare totul va decurge perfect. Iarăși am avut parte de o colaborarea foarte bună cu Direcția de Sănătate Publică, STS, Crucea Roșie, Prefectura Alba, personalul liceului. Și un mare mulțumesc pentru colegii din primărie!”, a anunțat viceprimarul Marius Filimon.

”Prin operaționalizarea acestui nou centru, numărul de persoane vaccinate în fiecare zi în Alba Iulia va ajunge la 360. La care se adaugă persoanele vaccinate de către echipele mobile. Deja sunt peste 1.800 de albaiulieni care s-au înscris pe platforma online și care doresc să se vaccineze la sala de sport de la Liceul Tehnologic Alexandru Domșa. Astfel, pentru următoarele două săptămâni toate locurile sunt ocupate. Acest lucru ne dă speranța că, în curând, totul va fi bine”, a precizat Marius Filimon.

The post Capacitatea de vaccinare în Alba Iulia va crește la 360 de persoane pe zi appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...