Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Campionat de fotbal organizat de IPJ Alba cu ocazia Zilei Poliţiei Române

Manifestările dedicate „Zilei Poliţiei Române 2019, organizate de Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba, au continuat. Joi, 21 martie, a avut loc campionatul de fotbal la care au participat 16 echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. 

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române, data de 21 martie a fost rezervată fotbalului.

Şaisprezece echipe din cadrul structurilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba    s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2019.

Trofeul a fost adjudecat de echipa poliţiştilor de investigaţii criminale – BIC’s Team Alba Iulia, pe locul II s-a clasat echipa Asociaţia Sportivă „Dinamo” Alba, locul III a fost ocupat de echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, iar pe locul IV s-a clasat echipa Poliţiei Oraşului Blaj.

Golgeterul campionatului a fost Purcel Nicolae din echipa Poliţiei Oraşului Blaj, cel mai bun portar a fost desemnat Romaniuc Gheorghe de la BIC’s Team, iar cel mai bun jucător a fost Coroiu Marius din echipa Asociaţiei Sportive Alba.

Cel mai vârstnic jucător al campionatului a fost Groza Mihai de la echipa poliţiştilor de siguranţă publică – Poliţia Municipiului Alba Iulia, iar cel mai tânăr a fost Stanciu Denis de la echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş.

Participanţii la campionat au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

Organizarea acestei competiţii sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 martie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...