Evenimente

Câmpeni: Sala de sport de peste râul Arieș este funcțională pentru activități sportive

Sala de sport din Câmpeni (de peste râul Arieș – strada Izvoarelor) a fost redată, începând de miercuri 3 martie, pentru desfășurarea orelor de educație fizică ale elevilor, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca.

Potrivit acestuia, conducerea Liceului Tehnologic Silvic Câmpeni a solicitat administrației locale încheierea unui parteneriat pentru desfășurarea orelor de educație fizică și sport în incinta Sălii de Sport nr. 2, aflată în proprietatea orașului Câmpeni.

”În acea locație funcționează și Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, așa că am discutat cu cei de la Direcția de Sănătate Publică Alba și am regândit circuitele în așa fel încât sala de sport să fie în continuare funcțională și pentru cei care vin să se vaccineze, dar și pentru elevi. Vreau să le mulțumesc colegilor consilieri locali care au avut încredere în mine și au votat parteneriatul cu Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni”, a precizat primarul din Câmpeni.

The post Câmpeni: Sala de sport de peste râul Arieș este funcțională pentru activități sportive appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...