Actualitate

Câmpeni: Drumurile vicinale vor fi pietruite, dă asigurări primarul Cristian Dan Pașca

Primarul Cristian Dan Pașca s-a angajat din nou public că drumurile vicinale vor fi pietruite.

”Am primit de la mulți dintre dumneavoastră, în special de la cei din satele aparținătoare, solicitări în ceea ce privește pietruirea drumurilor vicinale. Vreau să vă informez că am demarat această acțiune încă din luna decembrie 2020 pentru că vremea ne-a permis și poate că unii dintre dumneavoastră ați și circulat pe drumurile pietruite. Din păcate am oprit aceste lucrări, nu din vina administrației publice locale, ci pentru că nu găsim piatră disponibilă. Carierele de piatră nu au început încă producția efectivă și nu mai au piatră nici pe stoc. Rezervele de piatră sunt epuizate. Când carierele vor reîncepe producția, vă asigurăm că vom achiziționa piatra necesară pentru drumurile vicinale și vom interveni în zonele unde este nevoie”, a explicat primarul din Câmpeni.

”De asemenea, mulți dintre dumneavoastră ați întrebat de ce nu se mai lucrează la parcul din centrul orașului și la casa de cultură. Am sistat lucrările atunci când temperaturile au scăzut foarte mult. Nu doresc să turnăm beton (la -10 grade) și să executăm anumite lucrări de mântuială și în condiții care ar afecta calitatea lucrărilor. La casa de cultură se efectuează lucrări la interior, iar la exterior vom reveni după ce cresc temperaturile de afară. Și la parc vom relua lucrările de îndată ce vremea ne va permite acest lucru. Avem nevoie de investiții de calitate, pe termen lung și nu investiții care să țină doar cât au termenul de garanție”, a mai spus Cristian Dan Pașca.

The post Câmpeni: Drumurile vicinale vor fi pietruite, dă asigurări primarul Cristian Dan Pașca appeared first on albapesurse.

Primarul Cristian Dan Pașca s-a angajat din nou public că drumurile vicinale vor fi pietruite. ”Am primit de la mulți dintre dumneavoastră,…
The post Câmpeni: Drumurile vicinale vor fi pietruite, dă asigurări primarul Cristian Dan Pașca appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...