Actualitate

Campanie de informare şi prevenire a accidentelor de circulaţie rutieră în sezonul estival, destinată conducătorilor auto

tpicture_203Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba continuă acţiunile din proiectul „Alba dă prioritate vieţii”, ce are ca scop informarea pietonilor şi conducătorilor auto privind importanţa respectării regulilor de circulaţie rutieră.

Proiectul se desfăşoară în 3 etape, fiecare având alt grup ţintă, astfel: etapa I destinată preşcolarilor, etapa a II-a destinată pietonilor, iar etapa a III-a conducătorilor auto.

Vineri, 12 iulie 2013, a debutat Etapa a III a proiectului – Campania de informare şi prevenire a accidentelor de circulaţie rutieră destinată conducătorilor auto, printr-o acţiune a poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Alba şi Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii ce a avut loc pe DJ 107 C, pe raza comunei Vinţu de Jos.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au adresat conducătorilor auto recomandări preventive pe linia respectării normelor rutiere în vigoare şi le-au înmânat materiale preventive, constând în flyere şi port certificate de înmatriculare.

Campania, ce are ca scop reducerea implicării conducătorilor auto în accidente rutiere pe timpul sezonului estival, se va derula pe parcursul lunilor iulie – septembrie 2013, urmând a fi distribuite în trafic aproximativ 2000 de bucăţi port certificat de înmatriculare cu inscripţia „Călătoreşte în siguranţă!”, broşuri cu recomandări preventive şi obiective turistice importante din judeţul Alba şi fleyere cu conţinut preventiv.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...