Actualitate, Educatie, Evenimente, Locale, Stiri

Campanie de colectare a deșeurilor electrice la Alba Iulia

Sâmbătă 13 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, în Municipiul Alba Iulia va debuta o campanie de colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Autoritățile locale și Serviciul Local de Colectare Alba, împreună cu partenerii locali, încurajează albaiulienii să se alăture acestei inițiative care se desfășoară la nivel european și să participe activ la campania desfășurată între 13 și 20 octombrie, campanie susținută și de Asociația RoRec.

Punctele de colectare din Alba Iulia vor fi amplasate:
– cartier Cetate – Bd.Transilvania, zona BCR
– cartier Centru – zona Taxe și Impozite Locale
– cartier Ampoi 3 – zona magazinului Dacia
Punctele de colectare vor fi disponibile în ziua de 13 octombrie, între orele 9.00-17.00. În perioada 13-20 octombrie, Serviciul Local de Colectare Alba asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție în baza programărilor la TelVerde 0800 444 800!

Cu această ocazie va fi organizată și o tombolă la care vor participa toți cei care vor aduce obiecte electrocasnice ieșite din uz. Luni, 22 octombrie, la ora 12, la sediul Primăriei Alba iulia va avea loc tragerea la sorți , ora 12:00, iar premiile vor fi: Aspirator (1 buc); Cuptor cu microunde digital (1 buc); Fier de călcat (2 buc); Mixer bucătarie (2 buc); Cafetieră (3 buc).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 octombrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...