Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Campanie de ajutorare organizată de primăria Cîmpeni pentru familia din localitatea Dănduț care recent și-a pierdut casa în urma unui incendiu

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, primarul orașului Cîmpeni, Ioan Călin Andreș a ținut să facă un anunț important pentru o familie care recent a trecut printr-un eveniment nefast.

”Familia Balea Alexandru și Maria din orașul Câmpeni, loc.comp.Dănduț au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu devastator, sâmbătă 06.04.2019.
Azi (n.r. luni, 8 aprilie) am fost la locul tragicului incident împreună cu o parte dintre funcționarii publici din primăria Câmpeni pentru a da o mână de ajutor celor doi oameni. Dl.Balea a fost transportat la spitalul din Câmpeni cu mașina primăriei și salvarea SMURD din Câmpeni. Dl.Balea este o persoană cu handicap căruia i-au fost amputate ambele picioare, a fost salvat din incendiu de Alin Bold, un vecin al familiei Balea. În zilele următoare voi publica pe pagina mea de facebook un nr.de cont unde cei care doresc îi pot ajuta. Acești bani vor fi folosiți pt.construirea unei case noi pentru cele două persoane vârstnice sau pt.cumpărarea unei locuințe în apropirea fostei lor case. Primăria Câmpeni va participa cu o sumă de bani substanțială pe care o va acorda celor doi.” a scris primarul Ioan Călin Andreș.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 aprilie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...