Actualitate, Social, Sport, Stiri

Campanie caritabilă: echipa CSU Alba Iulia a adus bucurie în 5 familii nevoiaşe

Campania caritabilă a CSU Alba Iulia s-a încheiat cu succes şi cinci familii nevoiașe din Alba Iulia au intrat în posesia hainelor, obiectelor și alimentelor strânse timp de circa trei săptămâni.

Toate bunurile au fost colectate la Sala de Sport a Universității în cadrul acțiunii caritabile organizate de Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia în colaborare cu Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Alba Iulia.

Membrii celor cinci familii s-au prezentat la sfârșitul săptămânii trecute la sediul Serviciului de Asistență Socială pentru a-și ridica pachetele care le-au fost pregătite de către angajații instituției, care au conținut haine, jucării și alimente. Este vorba despre familii cu probleme de sănătate, cu mulți copii și cu situații financiare extrem de dificile, care nu își permit să ducă un trai normal.

Campania de strângere de produse și alimente pentru ajutorarea unor familii nevoiașe s-a desfășurat pe parcursul a patru partide jucate de către echipa CSU Alba Iulia pe teren propriu împotriva echipelor SCM Craiova și Rapid București în Liga Națională, CEZ Nymburk din Cehia în Liga Europei Centrale și CSM Satu Mare în manșa retur a sferturilor Cupei României la baschet feminin. În plus donații au fost făcute și în cadrul programului de antrenamente gratuite de aerobic, de la sala Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, desfășurate în fiecare marți și joi seara.

Este a doua campanie organizată de CSU Alba Iulia, după ce în primăvara lui 2014 în cadrul unei alte campanii s-au strâns sute de jucării și alte bunuri. Acestea au ajuns la 21 de micuți care sunt găzduiți la „Rița Gărgărița”, care au fost, de altfel, atunci prezenți la Finala Mică disputată de CSU împotriva echipei Sepsi Sf. Gheorghe, și au încurajat echipa favorită pe parcursul întregii partide, înarmaţi cu steguleţe alb-albastre confecţionate chiar de ei. În plus, galeria „Gruppo Arnsberg” a strâns atunci într-o cutie şi bani de la spectatori, pe care conducerea CSU i-a oferit la finalul întâlnirii, alături de pachete cu dulciuri, copiilor cu care soarta a fost mai puţin îngăduitoare.

„Clubul Sportiv Universitatea din Alba Iulia ține să mulțumească tuturor celor care s-au implicat în acestă acțiune caritabilă, contribuind cu puțin pentru a aduce măcar în preajma sărbătorilor un zâmbet pe fața unor persoane nevoiașe”, au declarat reprezentanţii CSU Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...