Actualitate, Politica

Deputatul Negruţ: Campania murdară a PSD a început cu o ordonanţă care legalizează „traseismul politic”

PSD demarat deja campania pentru alegerile prezidenţiale. Numai că neavând cu ce se lăuda, pentru că de când se află la putere şi-s dovedit doar incompetenţa, PSD apelează la mijloacele care l-au consacrat pentru a acapara scaunul de la Cotroceni pentru Victor Viorel Ponta.

Măsurile populiste înainte de alegeri reprezinta una din cele mai inocente arme ale acestui partid. Înainte de începerea propriu-zisă a campaniei PSD a reuşit cu ajutorul fraţilor din ACL să treacă prin Senat legea care prevede reducerea CAS-ului, chiar dacă nici unii nici alţii nu ştiu cu ce o să acopere deficitul creat în acest sens. Pe de altă parte Victor Viorel Ponta lansează o aşa-zisă amnistie fiscală pentru pensionarii şi pentru mămicile care au înregistrat venituri necuvenite din eroarea unor funcţionari. Curat populistă şi această măsură!

Maestrul Liviu Dragnea vine însă cu ideea unei ordonanţe care nu poate fi descrisă decât liber la „traseism politic”. Omul lui Ponta doreşte ca în acest mod să-i ademenească pe primarii, consilierii locali, preşedinţii de consilii judeţene şi consilierii judeţeni care mai cred că PSD-ul le va da bani înainte de campanie. Este mai mult decât evidentă această capcană a PSD-ului prin care doreşte să-şi întărească structurile din teritoriu ademenind oameni din administraţiile locale şi judeţene.

Nu mai aveam nevoie şi de asta ca să ne convingem ce este PSD şi cine este Victor Viorel Ponta. E însă strigător la cer când vedem cât de departe sunt dispuşi să meargă aceşti oameni cu demagogia şi cu înşelăciunea. De curând prezidenţiabilul PSD, pentru a-şi face imagine s-a folosit în mod ticălos de renumele marii noastre sportive Simona Halep.

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...