Actualitate

Campania „Alba Iulia fără noroaie“ continuă pe străzile municipiului-reședință de județ

Campania „Alba Iulia fără noroaie“ continuă pe străzile municipiului-reședință de județ.

Până la acest moment a fost făcută ecologizarea malurilor râului Ampoi și o bună parte dintre străzile municipiului au fost curățate, lucrările derulându-se conform programului de mai jos.

Curățarea străzilor se face mecanizat, iar în locurile în care utilajele nu pot interveni, curățenia se face manual, cu angajații de la salubritate și cu beneficiarii ajutorului minim garantat.

Programul activităților de curățare a străzilor:

01.03-07.03 – Zona Centru – Zona industrială;

08.03-14.03 – Zona Centru;

15.03-21.03 – Zona Centru – Cartier Ampoi;

22.03-04.04 – Zona Cetate;

05.04-11.04 – Zona Cetatea istorica – Micești – Bărăbanț.

Primele lucrări de pietruire a străzilor incluse în campania „Alba Iulia fără noroaie“ sunt finalizate. Astfel, străzile E. Racoviță, A. Odobescu, P. Ispirescu și G. Antipa sunt deja pietruite, iar în lucru este strada A. Vlahuță.

Conform graficului, în zilele următoare, dacă vremea permite, se va interveni pe străzile S. Mândrescu, Hațeg, Streiului, Retezat și Parâng. Toate aceste lucrări de pietruire sunt executate doar cu utilajele primăriei.

The post Campania „Alba Iulia fără noroaie“ continuă pe străzile municipiului-reședință de județ appeared first on albapesurse.

Campania „Alba Iulia fără noroaie“ continuă pe străzile municipiului-reședință de județ. Până la acest moment a fost făcută ecologizarea malurilor râului Ampoi…
The post Campania „Alba Iulia fără noroaie“ continuă pe străzile municipiului-reședință de județ appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...