Diverse

Caminul tau are nevoie de o noua identitate? Iata cateva trucuri la care poti apela!

Fiecare dintre noi suntem indivizi unici prin natura noastra si avem o identitate proprie, astfel ca de foarte multe ori dorim sa transpunem acest lucru si asupra obiectelor si lucrurilor pe care le detinem. Spre exemplu, ne dorim cu orice pret ca locuintele noastre sa aiba o identitate proprie, care sa le faca diferite de alte locuinte. In general ne lasam ghidati dupa niste tipare destul de clasice atunci cand amenajam interiorul si exteriorul locuintelor, astfel ca in situatia data cu greu putem vorbi despre unicitate. Pentru ca este practic imposibil sa ne lasam amprenta asupra tuturor lucrurilor care ne apartin, exista totusi cateva lucruri asupra carora ne putem lasa amprenta atunci cand vine vorba despre amenajari interioare si exteriore. Pentru ca in general atunci cand vorbim despre identitatea unei locuinte vorbim in mare parte despre exterior, o schimbare importanta pe care o putem face este inlocuirea portii si gardului.

A avea parte de o curte sau o gradina moderna nu este in prezent un lucru dificil daca tinem seama de faptul ca avem la dispozitie numeroase modalitati prin care ne putem informa despre ceea ce inseamna tendintele actuale in amenajarile exterioare. Daca ai luat decizia de a oferi exteriorului caminului tau o noua identitate si implicit o noua imagine, iata cateva trucuri la care poti apela cu incredere.

Reamenajeaza spatiul curtii.

Curtea este un spatiu adiacent locuintei cu o importanta majora pentru ceea ce inseamna estetica si identitatea de ansamblu a unui camin. Astfel, daca iti doresti o schimbare importanta pentru caminul tau, curtea reprezinta principala zona careia trebuie sa ii acorzi atentie. Pavajele spre exemplu au un cuvant foarte important de spus in acest sens, mai ales daca iti doresti o locuinta cu un stil ahitectural cat mai modern. Pavajele nu doar ca faciliteaza accesul inspre diferite zone din cadrul curtii, insa acestea aduc un plus important de estetica stilului arhitectural al casei. Opteaza pentru pavaje de dimensiuni mai mari sau care au forme care mai de care mai interesante, iar efectul va fi cu siguranta unul wow.

Acorda atentie portii si gardului.

Atat poarta cat si gardul casei sunt doua elemente care indeplinesc simultan o serie de roluri, care mai de care mai importante. Intimitate, siguranta, estetica, reprezinta doar cateva dintre lucrurile la care ne ducem cu gandul atunci cand vorbim despre poarta sau gard. Daca iti doresti ceva complet modern, o poarta din aluminiu sau un gard din aluminiu reprezinta fara indoiala o alegere cu care nu vei da gres in acest sens.

Mare atentie la modul in care elementele din cadrul curtii intra in contrast.

Contrastele sunt foarte importante chiar si atunci cand vorbim despre spatiul din exteriorul casei, astfel ca alegerile pe care le facem trebuie in mod cert sa fie unele dintre cele mai inspirate pentru a nu transforma stilul arhitectural al casei intr-un mozaic. Pentru un stil arhitectural cat mai modern, focuseaza-ti atentia pe culorile monocrome si pe linii cat mai drepte si mai simple.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 august 2019

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...