Actualitate, Politica, Sanatate, Social, Stirea Zilei

CĂLIN POTOR: Se zvoneşte că secţia de Pshiatrie o să fie mutată la Şcoala Generală din Oarda

Deputatul PSD Alba, Călin Potor a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că autorităţile ar dori să mute secţia de Pshiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba în spaţiul Şcolii Generale din Oarda. În acest moment respectiva secţie îşi desfăşoară activitatea vis a vis de Catedrala Ortodoxă.

„Călin Potor şi organiţaia PSD Alba Iulia nu doresc mutarea secţiei de Pshiatrie a Spitalului Judeţean la Şcoala Generală din Oarda, aşa cum am auzit că doresc autorităţile. Vreau să le spun acestora că nu mutăm pavele ci discutăm de oameni. Acolo sunt pacienţi care trebuie ajutaţi iar mutarea trebuie făcută în condiţii bune. Cum s-au cumpărat tot felul de sedii pentru diferite instituţii, poate ar trebui cumpărat unul şi pentru Secţia de Pshiatrie. Se pot găsi şi alte variante. Nu putem să afectăm procesul educaţional al eleviilor din Oarda şi să-i punem pe drumuri”a declarat Călin Potor.

Călin Potor a declarat că PSD Alba Iulia a declanşat un sondaj în Oarda ca să vadă ce părere au oamenii cu privire la această situaţie. Parlamentarul a precizat că se ia în calcul strângerea de semnături în Oarda împotriva mutării Secţiei de Pshiatrie la Şcoala Generală.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...