Actualitate

Călin Matieș: Am adunat zeci de saci de gunoi de pe malurile râului Ampoi

 355 Vizualizări

Când binele nu face nimic, răul triumfă!
Am adunat zeci de saci de gunoi de pe malurile râului Ampoi.

Acțiunea de ecologizare derulată de PSD Alba Iulia, în VINEREA VERDE (17 martie 2023), a fost o adevărată reușită. În câteva ore, am umplut zeci de saci de gunoi. Am strâns deșeurile aruncate pe malurile râului Ampoi și pe spațiul verde din împrejurimile acestuia.

Mulțumesc colegilor social-democrați care au participat la această acțiune, dar mulțumesc și localnicilor din cartierul Ampoi care s-au alăturat campaniei PSD Alba Iulia, arătând din nou implicare și spirit civic.

Împreună am făcut o faptă bună, ne-am simțit utili, iar la final am fost fericiți. Am demonstrat că suntem o echipă unită, sudată, bine organizată, căreia îi pasă de Alba Iulia și de mediul înconjurător!

Călin Matieș, președintele PSD Alba Iulia

Citește și:

The post Călin Matieș: Am adunat zeci de saci de gunoi de pe malurile râului Ampoi appeared first on albapesurse. 355 Vizualizări Când binele nu face nimic, răul triumfă!Am adunat zeci de saci de gunoi de pe malurile râului Ampoi. Acțiunea de ecologizare derulată de PSD Alba Iulia, în VINEREA VERDE (17 martie 2023), a fost o adevărată reușită. În câteva ore, am umplut zeci de saci de gunoi. Am strâns deșeurile aruncate pe malurile râului
The post Călin Matieș: Am adunat zeci de saci de gunoi de pe malurile râului Ampoi appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 martie 2023

About Author


ONE COMMENT ON THIS POST To “Călin Matieș: Am adunat zeci de saci de gunoi de pe malurile râului Ampoi”

  1. căline, căline, ți-ai găsit în sfârșit vocația. știam eu că odată și odată tot îți vei găsi rostul în viața asta. no fă cumva și gată mai iute că mai îs și alte zone de curățat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...