Actualitate

CĂLIN MATIEȘ: Aghiotantul lui OROS a emis un nou OUG: FĂRĂ PORCI ÎN GOSPODĂRIILE ROMÂNILOR!

Chiar am crezut că am reușit să îl convingem pe ministrul PNL Adrian Oros că ordinul său 24 – INTERZIS 5 PORCI este cea mai mare aberație posibilă. După câteva milioane de mesaje venite din toată țara și după ce a retras mizeria de ordin, și-a pus pe unul din aghiotanții lui să facă un ordin și mai ticălos!

Președintele ANSVSA Robert Chioveanu a pregătit o Ordonanță de Urgență prin care Guvernul CÎȚU va distruge definitiv ceea ce încă nu au reușit Oros și ai lui. Bombardierii OROS-CHIOVEANU intră la rupere împotriva tuturor țăranilor din toată România.

MAXIM 6 PORCI – FĂRĂ SCROAFE ȘI FĂRĂ REPRODUCȚIE! ȚĂRANII AU INTERZIS SĂ MAI VÂNDĂ VREUN PORC!

Este de departe cea mai mare crimă împotriva satului românesc, a tradițiilor și a nevoilor tuturor românilor. CEL MAI MARE ABUZ urmează fă fie legiferat de Guvernul PNL-USR, Florin Cîțu – premierul plic, nefiind decât un executant al lui Adrian OROS, care face tot posibilul pentru a vinde agricultura României intereselor externe și marilor puteri din afara țării noastre!

Redau mai jos textul exact al anexei pe care OROS-CHIOVEANU (PNL) au dospit-o la secret pentru a nenoroci România:

Cap. II, Art.4, alin 2: “Creșterea porcinelor poate fi făcută de către: a) persoane fizice neînregistrate la ORC în cadrul exploataţiilor noncomerciale, înregistrate în SNIIA, care cresc până la 6 capete porcine. Porcinele sunt crescute numai pentru îngrăşare, nu se comercializează iar 6 reproducția acestora în aceste exploatații este interzisă. Carnea și produsele din carne rezultate în urma sacrificării porcinelor sunt destinate exclusiv consumului în gospodaria proprie (familial);”

Negru pe alb. Guvernul PNL omoară satul românesc. Avem nevoie să se ne unim urgent forțele și să luăm atitudine! Până nu va fi prea târziu!

Călin Gheorghe Matieș

Senator PSD Alba

The post CĂLIN MATIEȘ: Aghiotantul lui OROS a emis un nou OUG: FĂRĂ PORCI ÎN GOSPODĂRIILE ROMÂNILOR! appeared first on albapesurse.

Chiar am crezut că am reușit să îl convingem pe ministrul PNL Adrian Oros că ordinul său 24 – INTERZIS 5 PORCI…
The post CĂLIN MATIEȘ: Aghiotantul lui OROS a emis un nou OUG: FĂRĂ PORCI ÎN GOSPODĂRIILE ROMÂNILOR! appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...