Actualitate

Călin Gheorghe Matieș:” Când exemplele sunt clare, definiția ipocriziei este simplu de dat!”

Astăzi îl ascult pe viceprimarul PNL Marius Filimon care, în ședința de Consiliu Local, spune că solicitarea de majorare a burselor este un demers populist și că trebuie renunțat la el. ”Eu cred că trebuie să renunțăm la chestia asta populistă – să mărim bursele. Dacă veneam cu 1.000 de lei bursa, sigur, cineva vrea 1.200, dacă veneam cu 2.000 de lei, voia 2.200. Cred că trebuie să oprim chestiunea asta”, spune Filimon.

Ieri citeam un comunicat de presă al PNL Alba în care se arăta că viceprimarul Marius Filimon propune un proiect de hotărâre prin care cuantumul burselor elevilor ”să crească la cea mai mare valoare acordată vreodată în municipiul Alba Iulia”.

În logica celor expuse mai sus, PNL-istul Marius Filimon este populist? Sau este, de fapt, ipocrit? Când este Filimon sincer și care este părerea sa reală despre mărirea burselor? Sau doar domnia sa are dreptul să propună majorarea lor la ”cea mai mare valoare acordată vreodată în municipiul Alba Iulia”? De ce altor aleși locali, în viziunea viceprimarului PNL, le e interzis acest lucru, fiind considerați populiști? Care mai e rolul dezbaterii din Consiliul Local?

Domnule Filimon, la cât de mult s-au scumpit toate produsele pe care elevii le achiziționează, bursele lor au rămas mici! Și nici o investiție în educație sau în stimularea obținerii de rezultate școlare bune nu este prea mare!

În percepția PNL-iștilor, inclusiv majorarea pensiilor (realizată de PSD) sau plafonarea prețurilor la energie și gaze sunt măsuri populiste, motiv pentru care NU au fost de acord cu compensarea tarifelor, la aceste utilități, pentru facturile din luna ianuarie.

Senator PSD ALBA

Călin Gheorghe Matieș

The post Călin Gheorghe Matieș:” Când exemplele sunt clare, definiția ipocriziei este simplu de dat!” appeared first on albapesurse.

Astăzi îl ascult pe viceprimarul PNL Marius Filimon care, în ședința de Consiliu Local, spune că solicitarea de majorare a burselor este…
The post Călin Gheorghe Matieș:” Când exemplele sunt clare, definiția ipocriziei este simplu de dat!” appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 ianuarie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...