Actualitate

Calificare fără probleme pentru CSU Alba Iulia

tdsc_0058Echipa universitară a învins în această seară, scor 87-55 (18-6, 32-10, 16-27, 21-12), pe Phoenix Galați, în manșa retur a optimilor de finală ale competiției, disputată în Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și a trecut mai departe în competiție cu scorul general de 171-113.
Partida din această seară a fost dominată autoritar de CSU, care a reușit să câștige trei din cele patru sferturi. Evoluția meciului i-a permis antrenorului Miroslav Popov din nou să ruleze tot lotul.
Cea mai eficientă jucătoare a partidei a fost Tiffany Brown, de la CSU Alba Iulia, care a reușit 13 puncte, 3 recuperări, 8 pase decisive și 5 intercepții, pentru un coeficient de eficiență de 25 de unități.
În turul următor al Cupei României, în sferturile de finală ale competiției, CSU Alba Iulia va întâlni pe ICIM Arad, trupă care a beneficiat de primul tur liber.

Statistică meci:
CSU Alba Iulia: Chastity Reed – 19 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, Sasa Cadjo – 17 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, Jovana Vukoje – 14 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Tiffany Brown – 10 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, Khadijah Whittington – 7 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă, Ildiko Nagy – 5 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, Annemarie Părău – 4 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive, Alexandra Uiuiu – 4 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Larisa Toma – 4 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, Mihaela Gherman – 2 recuperări și Sica Cuzic – o recuperare și o pasă decisivă.

CS Phoenix Galați: Eearnasia Williams – 17 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, Cherise Daniel – 9 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, Denise Fairbanks – 8 puncte și 2 recuperări, Romina Filip – 7 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, Florentina Ardeleanu – 5 puncte și 2 pase decisive, Andra Ionescu – 3 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, Beatrice Alaiba – 3 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, Bianca Fota – 3 puncte și Andreea Șoptică – o recuperare.

Declarații:
Tiffany Brown, fundaș CSU Alba Iulia: Au fost două meciuri dificile, chiar dacă scorul nu arată acest lucru, însă în care noi am jucat ca o echipă și am câștigat. Am fost foarte bune în apărare și cred că lucrul acesta ne-a dus spre victorie. Ne simțim bine în teren împreună, echipa începe să se sudeze și cred că ne vom descurca foarte bine în acest sezon.

Sasa Cadjo, fundaș-rextremă CSU Alba Iulia: Au fost meciurile de început, așa că am încercat să dăm tot ce e mai bun în teren, am jucat bine, dar cred că este loc și de mai bine. Eu sunt mulțumită că am câștigat, acesta este cel mai important lucru. Sunt foarte încrezătoare că vom avea un sezon bun, deoarece observ cum încet încet echipa este tot mai unită și ne înțelegem de minune.

Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia: Dacă joci două meciuri în două zile consecutive și îl câștigi pe primul categoric, trebuie doar să rămâi concentrat pentru a-l câștiga și pe cel de-al doilea, iar echipa a reușit să facă acest lucru. Galațiul a jucat mai bine astăzi, dar noi ne-am dovedit din nou mai puternici, și deși am avut și unele momente mai puțin bune, ne-am arătat superioritatea de moment. Sunt mulțumit că am reușit să trecem mai departe în Cupa României și pornim cu un moral bun în campionat, însă mai avem de lucru până să atingem forma maximă.

Bogdan Duma, președintele Consiliului de Administrație al CSU Alba Iulia: Au fost două meciuri bune, ne-am așteptat la lucrul acesta, după parcursul pe care l-am avut în amicale. În continuare ne pregătim pentru meciurile din campionat, iar în privința Cupei României, avem timp până în luna ianuarie 2014 să pregătim meciul cu ICIM Arad. Suntem pregătiți pentru începerea campionatului, mai este puțin de lucrat la omogenizarea lotului, însă cred că cei doi antrenori vor reuși în săptămâna ce urmează să pună toate lucrurile la punct pentru meciul din prima etapă, din deplasare, cu Danzio Timișoara.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 septembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...