Anunturi Publice

Calendarul etapelor de admitere în clasa a IX-a la Liceul cu program sportiv ”Florin Fleșeriu” din Sebeș

Liceul cu program sportiv ”Florin Fleșeriu” din Sebeș anunță datele la care vor avea loc etapele de admitere în clasa a IX-a pentru anul școlar 2021-2022.

Între 7 și 14 iunie are loc înscrierea pe aptitudine, între 15 și 18 iunie are loc desfășurarea sau echivalarea probelor de aptitudine, iar în data de 18 iunie are loc comunicarea rezultatelor la probele de aptitudini.

Înscrierea pentru probele de aptitudine se face la secretarariatul Liceului cu program sportiv ”Florin Fleșeriu” din Sebeș sau prin mijloace electronice de comunicare on-line.

Pentru informații suplimentare vizitați site-ul: http//lpss.ro sau puteți suna la secretarariatul Liceului, telefon 0258/731220.

Specializările la clasa a IX-a în anul școlar 2021-2022 sunt: fotbal-12 locuri și handbal-12 locuri.

La cele 24 de locuri disponibile se adaugă un loc pentru elevii de etnie rromă.

sebes

The post Calendarul etapelor de admitere în clasa a IX-a la Liceul cu program sportiv ”Florin Fleșeriu” din Sebeș appeared first on albapesurse.

Liceul cu program sportiv ”Florin Fleșeriu” din Sebeș anunță datele la care vor avea loc etapele de admitere în clasa a IX-a…
The post Calendarul etapelor de admitere în clasa a IX-a la Liceul cu program sportiv ”Florin Fleșeriu” din Sebeș appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 mai 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...