Actualitate, Social

Cadouri de Crăciun pentru vârstnicii din Alba Iulia (Foto)

Cadouri de Crăciun pentru vârstnicii beneficiari ai reţelei de îngrijire la domiciliu din municipiul Alba Iulia.
Beneficiarii Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice din Alba Iulia au fost vizitaţi în aceste zile de un grup de tineri colindători care le-au adus pachete cu alimente şi le-au vestit Naşterea Domnului.
Grupul de tineri colindători din Cetea, însoţiţi de părintele Nicolae Dan, au vizitat pe rând vârstnicii incluşi în reţeaua socio–medicală de îngrijire la domiciliu, le-au oferit pachete cu alimente şi i-au colindat încercând să le însenineze astfel sărbătorile.
„În aceste zile vârstnicii îngrijiţi în cadrul reţelei soci-medicale din Alba Iulia a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă au primit tineri colindători care le-au adus vestea Naşterii Domnului. Aceştia au încercat să le însenineze sărbătorile, le-au transmis gânduri bune, urări şi le-au oferit pachete cu alimente. Le mulţumim pentru gestul lor care cu siguranţă i-a impresionat şi bucurat deopotrivă pe beneficiarii noştri” a spus coordonatorul Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice din Alba Iulia, Maria Cengher.
Serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Alba Iulia are ca scop sprijinirea persoanelor vârstnice sărace şi dependente fizic, lipsite de un sprijin familial, din municipiul Alba Iulia pentru satisfacerea nevoilor primare (hrană, îmbrăcăminte), medicale, igienico-sanitare, social-administrative şi de relaţionare. În cadrul acestui serviciu sunt oferite următoarele servicii: cantină mobilă, servicii de asistenţă socială, servicii menajere şi gospodăreşti, servicii medicale, consiliere, comunicare, însoţire la medicul de familie şi altele în funcţie de nevoile persoanei vârstnice. În total peste 40 de persoane vârstnice din Alba Iulia beneficiază de servicii socio-medicale prin acest serviciu al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.
DSCN5594

DSCN5599

bbbb

DSCN5574

DSCN5583

DSCN5588

DSCN5591

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...