Actualitate

Cadavrul unui bărbat dat în urmărire, a fost găsit în albia Râului Arieş

persoana disparutaPoliţiştii din Cîmpeni, sprijiniţi de lucrătorilor din cadrul ISU Alba – Pichetul de intervenţie Cîmpeni, voluntari şi membri ai familiei, au continuat căutările pentru găsirea bărbatului de 55 de ani, dispărut la data de 07.09.2013 de la domiciliul surorii sale din Cîmpeni.

După cca. 3 ore de căutări, cadavrul lui B.I.I. a fost găsit în albia râului Arieş, la 300 metri în aval de intrarea râului Arieş în barajul Mihoieşti, agăţat în nişte sălcii, într-o zonă unde nivelul apei este de aproximativ 2,5 metri.

Cu ocazia examinării sumare a acestuia, nu au fost evidenţiate urme de violenţă iar în urma efectuării necropsiei de către medicul legist s-a stabilit că decesul s-a datorat asfixie mecanică prin înec.

În data de 08.09.2013, orele 19:00, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată de către o femeie din Cîmpeni, cu privire la faptul că în data de 07.08.2013, în jurul orelor 20:00, fratele său, Bota Ieremie Ispas, de 55 de ani, din Timişoara, care locuia la ea de peste 3 săptămâni, a plecat la Târgul de Turism din comuna Albac şi nu a mai revenit la domiciliul reclamantei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că în data de 07.09.2013, în jurul orelor 22:30, Bota Ieremie Ispas a apelat-o telefonic pe o verişoară a sa din Cîmpeni, căreia i-a spus că este în drum spre locuinţa ei însă s-a rătăcit şi se află în apă până la genunchi şi îi este frig, moment în care convorbirea s-a întrerupt iar ulterior nu a mai putut fi contactat pe telefonul mobil.

Poliţia Oraşului Cîmpeni a demarat activităţile de căutare a bărbatului, acesta fiind dat şi în urmărire.

Bota Ieremie Ispas are următoarele semnalmente:

– 1,65 m înălţime;
– 55-60 kg,
– faţă ovală,
– ochi căprui,
– părul şaten, tuns scurt;

La data plecării era îmbrăcat cu un pulover de culoare maro, o pereche de pantaloni de stofă de culoare închisă, în carouri iar în picioare purta o pereche de pantofi din piele de culoare neagră.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...