SEBES ALBA
Actualitate, Stiri

Cad bucăţi din zidul Cetăţii Alba Iulia

O nouă problemă la zidul Cetăţii Alba Iulia, de această dată pe Latura de Vest, în apropiere de Poarta a V-a (lângă Grădiniţa nr. 8). Bucăţi din zid au căzut în ultimele zile, punându-i în pericol pe cei care treceau pe lângă zid (în primul rând copii de la grădiniţă şi părinţii lor).

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia spun că vor fi remediate pe cheltuiala firmei care a executat lucrările: „Problemele apărute la zidul nou construit în zona parcului de joacă Regina Maria au fost constatate de către Primarie. A fost notificat constructorul pentru remedierea viciilor de calitate care pereclitau rezistenţa şi stabilitatea elementelor de construcţie (ziduri, arcade, porţi metalice). Grup Corint şi-a asumat responsabilitatea refacerii zidului, prin lucrări de consolidare/ reconstruire/ reparare, limitarea fenomenului de degradare. Obiectivul este în garanţie. Obiectivul „Latura de vest” a fost recepţionat în noiembrie 2013, lucrarea fiind în garanţie”, a precizat Mihai Coşer, purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia.

Reamintim, în 2012 s-au semnalat fisuri majore la Poarta a II-a a Cetăţii Alba Iulia, reparaţiile fiind executate de firma care a restaurat Poarta a II-a (Grup Corint) pentru suma de 520.000 euro.

Distribuie Acum

25 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice