Diverse

Butonii si acele de cravata de la Kalamos.ro – doua accesorii de lux necesare pentru barbatul modern

Odata cu evolutia si schimbarile care se petrec constant in societatea in care traim, imaginea barbatului modern este mult mai importanta, motiv pentru care acesta pune foarte mare pret pe modul in care arata, cum se imbraca, cum si cu ce se accesorizeaza si mai ales, cum este vazut de ceilalti. Cu toate ca mediile de lucru sunt destul de vaste, in era moderna job-urile corporatiste sunt cele mai intalnite si totodata, sunt cele care ofera tot mai multe locuri de munca vacante. De cele mai multe ori, aceste job-uri presupun o anumita pregatire si o diploma de specialitate, insa si modul in care ne prezentam la interviu este foarte important.

Imaginea barbatului modern este impecabila, eleganta, rafinamentul si bunul gust sunt cele mai reprezentative aspecte prin care ii putem descrie. Costumele clasice sunt piesele vestimentare de baza ale barbatului modern, iar pantofii din piele naturala realizati in design-uri moderne si cravatele care mai de care mai impresionante, sunt cele mai indragite accesorii. Costumul, pantofii si cravata sunt componentele de baza ale imaginii unui barbat, insa acestia au invatat de-a lungul timpului sa se foloseasca si de anumite accesorii de lux pentru a fi cat mai aproape de perfectiune. Ceasul de mana este unul dintre cele mai indragite accesorii de lux, insa imaginea barbatului modern este incompleta fara butoni si ace de cravata, iar cel mai repezentativ magazin in acest sens si de unde putem achizitiona aceste accesorii de lux este Kalamos.ro.

Butonii sunt acele accesorii de lux care fac diferenta!

Acestia ii permit fiecarui barbat in parte sa isi personalizeze tinuta astfel incat sa fie impecabila pentru orice eveminent la care participa si nu numai. Acestia sunt realizati in design-uri mereu in trend cu moda, din diverse materiale si in numeroase culori astfel incat barbatii ii pot alege atat pe cei preferati cat si pe cei mai potriviti pentru tinutele lor. Indiferent de forma si culoare lor, aceste accesorii de lux reprezinta un plus de eleganta pentru barbatul modern care trebuie sa arata impecabil indiferent de locatie sau eveniment. In concluzie, versatilitate butonilor este evidenta motiv pentru care acestia sunt potriviti atat pentru o zi obisnuita la birou cat si intr-un cadru elegant, la un eveniment important.

Acul de cravata, un accesoriu cu personalitate!

Utilitatea acului de cravata este evidenta si anume, de a tine cravata la locul ei, lipita de camasa. La fel ca si butonii, acesta este realizat in diferite design-nuri si din diferite materiale, insa nu este potrivit pentru orice barbat. Acest accesoriu este potrivit pentru un barbat matur, foarte elegant si care prefera stilul clasic si se prezinta mereu impecabil. Un aspect esential de care trebuie sa tina cont orice barbat este faptul ca intotdeauna acul de cravata trebuie sa fie in aceeasi armonie cu butonii. Iar daca in trecut acul de cravata era un accesoriu purtat numai la tinutele formale, trendurile actuale sunt mult mai permisive astfel ca acest accesoriu il putem alatura si tinutelor putin mai casual.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 septembrie 2017

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...