Evenimente, Locale, Social

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, vineri 19 octombrie, la Alba Iulia

Vineri, 19 octombrie, de la ora 9.30, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, un eveniment organizat în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru).

Această inițiativă urmărește  ajutarea absolvenților care caută un loc de muncă, aceștia având posibilitatea să se întâlnească direct cu agenții economici. La bursa locurilor de muncă pot participa și alte persoane care nu au loc de muncă sau care doresc să își schimbe locul de muncă.

Merită menționat că persoanele care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrate la AJOFM pot beneficia de prime de încadrare.

În plus, angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Pentru a lua parte la eveniment, angajatorii interesaţi pot declara locurile de muncă vacante la agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în raza cărora au sediul firmei sau le pot transmite pe adresa de e-mail: ajofm@ab.anofm.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 octombrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...