Actualitate

Bugetul pe anul 2021 al CJ Alba va fi aprobat în 12 aprilie! 350 de milioane RON buget propriu, iar 45% este destinat investițiilor

Consiliul Județean Alba va avea în acest an un buget propriu de aproximativ 350 de milioane RON, iar dintre aceștia, aproape 160 de milioane RON vor fi investiți în mai multe proiecte importante la nivelul întregului județ. Bugetul pe anul în curs va fi votat în data de 12 aprilie de către consilierii județeni.

În acest sens, vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan ne-a declarat: “CJ Alba va vota bugetul pentru anul 2021 in 12 aprilie. Deocamdată bugetul este în dezbatere publică, pe site-ul CJ Alba. În linii mari, CJ Alba va avea un buget propriu de aproximativ 350 de milioane RON. Pentru anul 2021, 45% din buget va merge în investiții. Numai în infrastructura rutiera vom avea un buget de 125 milioane RON în drumuri județene și poduri. Consiliul Județean are în administrare la nivelul județului 165 de poduri”.

Din lista de investiții din acest an a CJ Alba nu vor lipsi cele care deja se află în lucru, la care se adaugă alte proiecte noi.

Dintre investițiile în curs de derulare, care vor fi finalizate în acest an:

  • Podul peste Mureș – Vințu de Jos (lucrare aflată deja în derulare
  • DJ 107 K Roica-Intregalde
  • DJ de la Săliștea-Vinerea

Proiecte noi deja pregătite, care vor intra in derulare după aprobarea bugetului:

  • Podul de la Ciumbrud peste Mureș
  • Podul de la Răchita
  • Podul de la Pianu
  • DJ 107 de la zona industrială Ciugud – bandă suplimentară pentru tiruri
  • DJ 142 L Căpud – Zărieş – Gara Podu Mureş (Halta Mihalț) – intersecția cu drumul național 14B, va fi modernizat

Poate una dintre cele mai importante investiții în infrastructura rutieră a județului Alba este Transalpina de Apuseni (DJ 107I), care va merge mai departe și în acest an, iar primii 10 km ar urma să fie asfaltați în perioada următoare.

The post Bugetul pe anul 2021 al CJ Alba va fi aprobat în 12 aprilie! 350 de milioane RON buget propriu, iar 45% este destinat investițiilor appeared first on albapesurse.

Consiliul Județean Alba va avea în acest an un buget propriu de aproximativ 350 de milioane RON, iar dintre aceștia, aproape 160…
The post Bugetul pe anul 2021 al CJ Alba va fi aprobat în 12 aprilie! 350 de milioane RON buget propriu, iar 45% este destinat investițiilor appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...