Educatie, Locale, Stiri, Stiri Sebes

BUCURIA DE A DĂRUI ȘI A PRIMI –PRIN OCHI DE COPIL

Decembrie aduce odată cu încheierea firească a anului și momentul unui bilanț, al unei perioade ce-a trecut cu bune și mai puțin bune , cu bucurie , cu speranțe și năzuințe care s-au materializat sau care-și mai așteaptă încă rândul cuminți să se împlinească și dorința de dărui.  La toate acestea care au conturat anul ce în curând se încheie , se adaugă și activitatea noastră de suflet , a copiilor și a cadrelor dicatice de la Școala Gimnazială Daia Română. 

De fiecare dată, obișnuim ca să ne gândim la cei de lângă noi, dar mai ales la cei care din diferite motive sunt vitregiții sorții, aceia care  de cele mai multe ori rămân uitați, ignorați, și trecuți cu vederea de majoritatea oamenilor. Da, spre aceștia, spre copiii de la Casa de tip familial Sântul Andrei din Vingard , ne-am îndreptat și anul acesta gândurile materializate în ajutoare consistente și de folos micuților aflați în acest centru. 

Alimente de foarte bună calitate, produse de igienă personală, produse de curățenie, haine , jucării și rechizite , în cantitate impresionabilă au fost stânse cu preocupare și sârguință de către: ed. Tămaș Alina, ed. Tărâță Georgeta, ed. Filip Maria, ed. Stînea Ana, prof. înv. primar Cibu Maria, prof. înv. primar  Groza Ioana, prof. înv. primar Hăprian Mihaela, prof. înv. primar Schiau Elena , prof. înv. primar Filip Simona , prof. înv. primar, Petrescu Elena, prof. Popescu Cameli, prof.Bîle Nicoleta, prof.Brădilă Laura, prof. Ciuca Logean Paul, cadre didactice ale Școlii Gimnaziale din Daia Română , coordonate de prof. dr Brădilă Laura –consilier educativ și prof. înv. primar Schiau Elena-director. 

Bucuria și încântarea de pe chipul copiilor care au fost beneficiarii acestui act de donație, mulțumirea părintelui care poartă de grijă acestui centru familial, ne dau certitudinea lucrului bine făcut, confirmând încă o dată că la Daia Română există oameni sensibili, creștini adevărați,  preocupați și de binele celorlalți, mai ales a celor aflați în dificultate și neajunsuri. 

Mulțumim în special cadrelor didactice , copiilor și familiilor acestora care întotdeauna au răspuns prompt la toate activitățile derulate de școala noastră, dând dovadă de preocupare, sensibilitate, înțelegere și compasiune , confirmând încă o dată că gesturile mici făcute din suflet te îmbogățesc pe tine în primul rând,  iar mai apoi, alină inimile celorlalți, astfel că prin fiecare gest dăruit ne apropiem și ne redescoperim mai mult  pentru că Mai fericit este a da decât a lua! (Fapte 20,35). 

 Prof. dr. Brădilă Laura 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 decembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...