Actualitate, Stirea Zilei

BOSCH face angajări pentru una din fabricile din Blaj

Cel mai mare angajator din Blaj, concernul german BOSCH face angajări pentru fabrica deschisă în urmă cu doi ani. În primă fază se caută 300 de specialişti în inginerie mecanică şi electronică.

În acest sens compania a organizat la Cluj-Napoca, un eveniment de recrutare de personal pentru fabrica deschisă la Blaj în urmă cu doi ani.

„Am venit astăzi, aici, ca să angajăm minim 300 de oameni, căutăm ingineri mecanici şi ingineri specializaţi în domeniul electronicii. Acesta este scopul principal, dar ne uităm după oameni care sunt motivaţi, inteligenţi, oameni care sunt dispuşi să se lanseze într-o carieră internaţională într-o companie extrem de inovativă şi dinamică. Scopul nostru este acela de a găsi cei mai buni oameni din ţară. De ce am ales această abordare… Ne-am gândit cum ajungem la oamenii cei mai buni. Dacă oamenii aplică la un job, asta nu înseamnă că reuşeşti să îi atragi pe cei mai buni. Am ales această metodă de prezentare a ofertei pentru că este mai uşor să îi cunoşti pe oameni aşa, faţă în faţă”, a declarat Werner Richter, managerul general al fabricii Rexroth Bosch din Blaj.

Caravana de recrutare va continua în săptămânile următoare şi în alte oraşe din Transilvania.

La Blaj, grupul german activează din 2007, aici fiind înfiinţate două unităţi de producţie pentru tehnică liniară şi o unitate de producţie în domeniul auto. Aici sunt produse echipamente tehnice de ghidare liniară pentru maşini unelte, imprimante, echipamente de măsură şi elemente pentru industria auto, respectiv senzori de viteză, aplicaţii de ABS şi SEP (sistemul de stabilizare electronică), dar şi senzori care sunt folosiţi pentru managementul motoarelor.

În cursul anului 2014, la Blaj a fost inaugurat şi un centru de dezvoltare şi cercetare pentru tehnologia auto. La Blaj compania are 1.200 de angajaţi, la care se vor adăuga alţi 300, iar până în 2020 firma doreşte să ajungă la 2.000 de salariaţi. Grupul Bosch are, în toată lumea, peste 300.000 de angajaţi şi 350 de filiale în mai mult de 50 de ţări.

sursa: www.capital.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...